THE INNOVATION FESTIVAL FOR FUN COLLABORATION

SIGN UP HERE

Osallistu yhteistyö-kumppanina

InnoEvent Tampere on innovointi festivaali, joka yhdistää yritykset ja Tampereen yliopistojen opiskelijat.

Case partner

Case partnerina yrityksesi tuo toimeksiannon opiskelijoille työstettäväksi ja pääset työskentelemään tulevaisuuden tekijöiden kanssa. 5-8 hengen opiskelijatiimit ratkovat yrityksesi toimeksiantoa viiden päivän ajan. Heidän työskentelyään ohjaavat valmentajat ja asiantuntijat.

Toimeksiannot voivat olla ongelmanratkaisua tai ideointia yrityksesi aitoja tarpeita vastaavasti. Opiskelijatiimeiltä on mahdollisuus saada aivan uutta näkökulmaa.

Event partner

Voit toimia tapahtumakumppaninamme ja näkyä tapahtumamme yhteydessä sekä tapahtumatilassa ja luoda siellä kontakteja tulevaisuuden osaajiin.

Supporting partner

Supporting partnerina olet mahdollistamassa elämyksellistä tapahtumaamme tuomalla opiskelijoiden viikkoon viihdettä tai elämyksiä tai tukemalla projektiryhmän toimintaa.

InnoEvent Tampere on ainutlaatuinen tilaisuus verkostoitua ja oppia uutta. Työskennellessäsi opiskelijoiden kanssa sinulla voit luoda erinomaisia yhteyksiä opiskelijayhteisöihin ja esimerkiksi kehittää yrityksesi työnantajamielikuvaa haluamaasi suuntaan.

Ota yhteyttä, ja mietitään mitä voidaan yhdessä tehdä: jyrki.linne@tuni.fi