THE INNOVATION FESTIVAL FOR FUN COLLABORATION

SIGN UP HERE

Innovaatiokulttuuri-palkinto

KENELLE Tampereen korkeakouluyhteisön innovaatiokulttuuri-palkinto?

Korkeakouluyhteisömme uudistaa yhteiskuntaa monin tavoin. Uusi tieto, uudet tavat toimia, keksinnöt ja ideat, jotka muuttavat maailmaa, yksilöt, jotka kriittisellä ajattelullaan haastavat nykytilan – kaikki nämä puskevat mahdollisen rajaa ja kehittävät yhteisöämme ja ympäröivää maailmaa.

Nyt haluamme nostaa esiin näitä innovatiivisia tekoja ja ihmisiä niiden takana!

Innovaatiokulttuuri-palkinto on tunnustus henkilölle, ryhmälle, yksittäiselle teolle tai pitkäaikaiselle työlle Tampereen korkeakouluyhteisön innovaatiokulttuurin hyväksi.

Palkinnonsaajia etsitään avoimella haulla, josta viestitään intranetissä sekä tiedekuntien ja opiskelijajärjestöjen omissa kanavissa. Palkinto voidaan myöntää Tampereen yliopistoyhteisön jäsenelle (opiskelija, työntekijä, apurahatutkija) tai yhteisön piirissä toimivalle ryhmälle (esim. tutkimusryhmä, TKI-ryhmä, palveluyksikkö tai opiskelijajärjestö), joka on toiminnallaan edistänyt innovaatiokulttuuria tai luonut merkittävän keksinnön tai innovaation.

Innovaatiot voivat olla sosiaalisia, teknologisia, kaupallistettavia tai kaupallistettuja tai muulla tavalla hyödynnettäviä. Tärkeää on, että ne muuttavat nykyistä tapaa toimia ja pyrkivät tekemään maailmasta paremman paikan.

Ehdota palkinnon saajaa verkkolomakkeella maanantaihin 7.10.2019 kello 12 mennessä.

Palkinnot jaetaan osana InnoEvent -innovaatiofestivaalia perjantaina 8.11 iltagaalassa.

Katso tarkemmat tiedot intranetistä!