Asiantuntijat

Tälle sivulle lisätään lähiaikoina esittelyt InnoEvent Tampereen asiantuntijoista vuodelle 2018.

Asiantuntijat sparrailevat ja neuvovat opiskelijaryhmiä tapahtumaviikon aikana Tampere Areenalla.

Asiantuntijamme ovat alansa erityisosaajia ja heidät on koottu tapahtumaan toimeksiantojen teemojen perusteella.

Tiina Koskiranta

Tiina Koskiranta on ollut kehittämässä ja saattamassa uusiin korkeuksiin useita kymmeniä liikeideoita. Hänen erityisosaamistaan ovat ketterä kehittäminen, uudet liiketoimintamallit sekä yritysten kasvu. Tiinan kanssa tiimit voivat sparrailla löytääkseen uusia näkökulmia ja ei niin ilmeisiä ratkaisuja, kirkastaakseen ideaa tai kehittääkseen ideaa nopeasti ja asiakaslähtöisesti eteenpäin. Tiina osaa vastata erinomaisesti myös tuotteistamiseen liittyviin kysymyksiin.

 

Marika Järvinen

Marika on työskennellyt pitkään palvelujen kehittämistehtävissä. Hän on superhyvä näkemään palvelut asiakkaan silmin ja käyttämään tätä tietoa palvelun innovoinnissa ja kehittämisessä. InnoEventissä Marikan kanssa kannattaa sparrailla etenkin asiakastarpeeseen vastaamiseen ja palvelun konseptointiin liittyvissä asioissa.

Jani Rusi

Jani Rusi haluaa vaikuttaa asioihin ja jättää oman jälkensä auttamalla muita eteenpäin. Jani on kokenut verkostoituja ja kouluttaja, ja InnoEventissä hän haluaa herätellä opiskelijoiden ajatuksia liittyen tiimiin, rahoitukseen, verkostoihin ja vaikuttavuuteen.

Jari Viik

Jari Viik sparraa InnoEventin tiimejä liittyen terveysteknologiaan, sähkötekniikkaan, kliinisiin tiedetutkimuksiin, tilastollisiin menetelmiin sekä innovaatioiden kaupallistamiseen.

Pia Hautamäki

Pia Hautamäki on B2B -myynnin rautainen ammattilainen. Hän sparraa tiimejä myynnin näkökulmasta, sekä auttaa heitä ymmärtämään asiakkaiden odotuksia ja muuttunutta asiakaskäyttäytymistä.

Toni Pippola

Toni Pippolan erityisosaamiseen kuuluu pelien tuotanto, joten häneltä tiimit saavat erityisesti sparrausta web, VR, XR tai 3D asioihin. Toni on myös erittäin visuaalinen, joten häntä kannattaa käyttää avuksi myös esitysten viimeistelyssä huippuunsa.

Mari Helenius

Mari Helenius sparraa InnoEventin tiimejä tulevaisuusajattelun hyödyntämisessä innovaation kehittämisessä, kuluttajatrendien kehittymisestä ja niiden vaikutuksesta kuluttajakäyttäytymiseen, megatrendien vaikutuksesta innovaatioihin ja niiden kaupallistamisesta sekä erilaisten trendien yhdistämisestä, mallintamisesta ja kaupallistamisesta.

Joonas Ryödi

Joonas Ryödi sparraa InnoEventin tiimejä palveluiden konseptoinnista, käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja visualisoinnista sekä design-työkalujen hallinnasta.

Ilmari Huttu-Hiltunen

Ilmari Huttu-Hiltunen sparraa InnoEventin tiimejä virtuaalitodellisuudesta (VR), lisätystä todellisuudesta (AR) sekä muista muunnetun todellisuuden muodoista, 360 videoista ja tulevaisuuden viestinnästä ja tarinankerronnasta.