HAKU 2018

Hola tekijätyyppi!

Haluamme sinut mukaan, jos olet valmis laittamaan täyden potentiaalisi peliin etkä pelkää haasteita.
Etsimme eri alojen opiskelijoita tuottamaan unelmien InnoEvent Tampere 2018 –tapahtumaa.

 

Projektitiimissä pääset luomaan tämän vuoden tapahtuman alusta loppuun. Pääset tekemään asioita käytännössä ja oppimaan teemoista, joista olet kiinnostunut: markkinointi, B2B myynti, tapahtuman tuottaminen, projektin- ja muutostenhallinta, johtaminen, verkostojen rakentaminen, budjetointi, iltagaalan suunnittelu tai vaikka mediatiedottaminen. Projektitiimi saa sparrausta tapahtuma-alan ammattilaiselta ja pääsee tutustumaan kiinnostaviin tapahtumiin. Töitä tehdään tiiviissä 6-7 henkilön tiimissä, jossa jokaisella tiimin jäsenellä on oma vastuualue.

Työnhaussa InnoEventistä hankittu kokemus on takuuvarmasti eduksi ja sivutuotteena projektista kertyy opintopisteitäkin. Projektipäällikönä sinulla on mahdollisuus myös palkallisen harjoittelun suorittamiseen.

 

 

AIKATAULU
Tapahtuman tekeminen aloitetaan helmikuussa 2018 ja se tiivistyy syksyllä 2018. InnoEvent toteutetaan marraskuussa 2018 (päivät tarkentuvat tammikuun aikana).

HAKU
Jos kiinnostuit, laita linkki max. 2 minuutin videoon ja vapaamuotoinen hakemuksesi SU 4.3. klo 23:00 mennessä sähköpostilla lauha.peltonen@tamk.fi. Kerro miksi olisit hyvä valinta projektitiimiin, mitä haluat oppia, millaiset tehtävät sinua kiinnostavat tai olisitko halukas toimimaan projektipäällikkönä. Hakijoille järjestetään haastattelut viikoilla 6 ja 7. Projektitiimiin haetaan jäseniä Tampere3 korkeakouluista.

KOMMENTTI  PROJEKTIPÄÄLLIKÖLTÄ

”Kannattaa ehdottomasti hakea projektiin mukaan. Parasta oli projektitiimin loistava yhteishenki, uudet verkostot sekä kokemus ja
suurempi vastuu kuin koskaan aiemmin. Tällaisia tilaisuuksia oman osaamisen kehittäniseen on harvoin tarjolla.”

Anna-Elina Pekonen, projektipäällikkö, InnoEvent Tampere 2017


InnoEvent Tampere on viisipäiväinen innovointikilpailu, jossa monialaiset opiskelijatiimit ideoivat yritysten toimeksiantoja ja kisaavat parhaan ratkaisun palkinnosta. Viime vuonna tapahtumaan osallistui 750 Tampere3 opiskelijaa sekä 36 yritystä ja yhteistyökumppania.
Vuonna 2018 InnoEvent Tampere järjestetään kuudetta kertaa. Tapahtuma toteutetaan marraskuussa.

LISÄTIETOA

Lauha Peltonen, Heart of InnoEvent Tampere, lauha.peltonen@tamk.fi, 040 801 6849

innoevent.fi
Facebook